https://static.digit.in/default/acf9bd2d27572b474362741495ae0055831a0500.jpeg

Amazon Funzone July Carnival Edition Quiz offers a prize of Rs 1,00,000 in the form of Amazon Pay balance to one lucky winner. Amazon also offers special quizzes by different smartphone brands which can help you win amazing prizes. The Amazon quiz brings you cashback in Amazon pay, as well as a chance to win the latest smartphones.

Amazon has also announced a special Amazon Prime Day Special Quiz, Amazon Prime Day Special Funzone Jackpot Quiz, Amazon Prime Day Special Amazon Spin and Win Quiz, amazon app quiz, and more. The winners will be announced on July 26th, 2021 by a random draw of lots.

Winners will need to provide valid proof of identity like a Voter ID, PAN card, Driving License, or Indian Passport. The company requires that you or your immediate family member should not be an Amazon employee or affiliate to participate.

When will the winners’ list be announced?

Amazon Funzone July Carnival Edition Quiz winners will be revealed on July 26th by a random draw of lots. The names of the winners will be posted on the app once the contest period is over. Amazon India states that winners will receive their prizes on or before August 10th, 2021.

How to play the Amazon Prime Day games by leading smartphone brands

1. Download the Amazon mobile app from Google Play Store or .Apple app store. 
2. Sign in to the Amazon app using your existing Amazon account or create a new one.
3. Go to the Prime Day Games.
4. Click on the banner of participating smartphone brands.
5. Answer all five questions correctly.
6. On the last screen, your answers will be confirmed and you will be eligible for the lucky draw.
7. Click on the “Play more games” button to return to the Funzone section.

The Samsung Galaxy M quiz

Samsung has launched the Galaxy M quiz, where 3 lucky winners get a chance to win the new Samsung Galaxy M smartphone. You also get a chance to participate and win Rs 5000, and Spin to win Rs 10,000 Amazon Pay balance.

In the Spin to win the challenge, you have to answer 1 question to participate in the draw.

Question- What is the maximum charging wattage of the Samsung Galaxy M21 2021 edition

Amazon quiz answer- 15 Watt

To win an Amazon Pay balance of Rs 5000 answer 5 questions.

1. What is the camera setup on the Samsung Galaxy M21 2021 Edition?
2. What is the battery capacity of the Samsung Galaxy M21 2021 Edition?
3. What is the industry-leading Display on the Samsung Galaxy M21 2021 Edition?
4. What is the display size of the Samsung Galaxy M21 2021 Edition?
5. What is the Display resolution of the Samsung Galaxy M21 2021 Edition?

Answers

48 MP Triple rear camera
6000 mAH battery
Super AMOLED Display
6.4 inch
FHD +

The OnePlus 9 Series 5G Quiz

OnePlus Prime day games

You stand to win Rs 40000 Amazon pay balance by participating in the Quiz. Just tap on the Quiz under the Prime Day games section and answer the 5 questions to participate in the lucky draw.

1. Which new Camera modes were introduced on the OnePlus 9 and OnePlus 9 Pro 5G for the first time ever?

Answer- Both a & b

2. What are the benefits of the Natural Colour Calibration with Hasselblad feature on the OnePlus 9 and 9 Pro’s Camera?

Answer – Authentic Colours and Natural Skin Tone.

3. The OnePlus 9 and 9 Pro’s 50 MP.. Ultra-Wide Camera has a built-in __________ the removes edge distortion

Answer- Freeforms Lens

4. The OnePlus 9 and 9 Pro’s is powered by ________, the World’s most powerful Snapdragon CPU.

Answer- Qualcomm Snapdragon 888

5. The OnePlus 9R 5G gets a full day’s power with just ____ minutes of Warp charge

Answer-15 mins

Oppo A74 quiz

Oppo has announced the A74 quiz where winners can play Spin to Win and stand to win up to Rs 1,00,000 Amazon Pay balance. Just click on the A74 quiz, spin the wheel and answer 1 question to win up to Rs 100,000. You have to answer only 1 question to stand a chance to win the grand prize.

Oppo A74 Quiz

1. Question: OPPO A74 display is equipped with?

Answer- All of the above

The Winners of the quiz will be announced on 7th Aug 2021.

The Redmi Note 10T 5G Quiz by Redmi

Redmi quiz

1. Visit the Redmi Note 10T 5G Page
2. Click on the notify me button
3. Check out the product details and hints to the questions about the Redmi Note 10T 5G
4. Answer the quiz to win Rs 5000

The Redmi Note 10T 5G Quiz

Redmi Amazon Prime day games

1. When was the 1st Redmi Note Launched in India?

Ans- 2014

2. How many Redmi Notes have been shipped across the world to date?

Ans- 20 Crore+

3. Which will be the 1st 5G Phone launched by Redmi in India?

Ans- Redmi Note 10 T 5g

4. When will the Redmi Note 10T 5G launch in India?

Ans- 20th July

5. How many Note series devices have been launched in India in 2021?

Ans- Redmi Note 10, Redmi Note 10S, Redmi Note 10Pro, Redmi Note 10 Pro max

Please note that the Individual smartphone brands will be announcing the winners across the month of August with the launch of the new devices. 

Leave a Reply