https://static.digit.in/default/a5019d1595d879a99654c15738c33823eba950e6.jpeg

Amazon Funzone July Carnival is here and brings you lots of exciting prices, Amazon Pay balance rewards, and a chance to win phones, Smart TV’s, laptops, and more. The Funzone carnival has a number of games including Amazon Funzone Quiz, Amazon Spin and Win, Amazon Daily Quiz, and more. Amazon India has also brought the Amazon Prime Day sale to India from July 26, 2021 – July 27, 2021. 

How to play Amazon Funzone Quiz?

1. Download the Amazon mobile app from Apple App Store or the Google Play Store.
2. Open the app and sign in using your existing account or create a new account.
3. Next, Search for Funzone, click on the top result.
4. Next, find the Funzone Jackpot Quiz and tap on it.
5. To enter the contest, simply click on the banner image or the Spin Now button.
6. Tap on the pointer to spin the wheel.
7. Once you answer the qualifying question correctly you will be able to enter the lucky draw and win Amazon Pay balance. 

Amazon Funzone Jackpot Quiz

Simply answer 1 question to participate in the Amazon Funzone Jackpot and win Amazon pay balance.

1. When is the Prime Day 2021 sale being held? 
    Answer- July 26 – July 27, 2021. 

Amazon Daily Quiz July 27th

 

Amazon Daily Quiz on July 27, 2021, offers you a chance to win Rs 20,000 as Amazon Pay balance. Answer the 5 questions to participate in the Amazon Daily Quiz. 

1: In June 2021, Naftali Bennett became the new prime minister of which country?
Answer: Israel
2: Blue Origin’s New Shephard reusable rocket system is named after which famous personality?
Answer: Alan Shepard
3: In June 2021, who became the third man, after Roy Emerson and Rod Laver, in history to win all four Grand Slams twice?
Answer: Novak Djokovic
4: This is a device to operate what?
Answer: Drone
5: Identify this legendary creator?
Answer: Stan Lee

The Amazon Funzone July carnival brings amazing prizes and deals for customers. Amazon India is offering deals on products that are either exclusive to its platform or about to launch in the Prime Day sale. The Amazon Prime Day sale is being held on July 26th and July 27th, 2021. There are a number of quizzes which are running in order to promote the new launches. 

Redmi Smart TVs Spin and Win Quiz 

 

To participate in the Redmi Smart TV Spin and Win quiz, just click on the banner and tap on spin the wheel. You will be asked just 1 question to participate in the quiz. 

Question: What are the screen sizes that Redmi Smart Tv is available in?

Answer: All of the above

Amazon Redmi Smart TVs Spin and Win Quiz offers rewards up to Rs 4,000

The Redmi Smart TVs Spin and Win Quiz will give rewards as Amazon Pay balance of up to Rs 4,000. The names of the quiz winners will be announced on the Amazon app on July 30th, 2021. The company has stated that the selected winners will receive their rewards on or before August 30th, 2021. 

LG OLED TV QUIZ

The LG OLED TV quiz allows you to win Amazon Pay balance up to Rs 10,000. Simply tap on the quiz, answer the five questions to participate, and win Amazon Pay balance. 

 

Amazon LG OLED TV Quiz 

1: LG OLED TV is better than Normal LED TV because

Answer: Self-LIT Pixel Technology

2: LG OLED TV uses which processor?

Answer: α9 Gen 4 AI Intelligent Processor

3: One of the reasons why LG OLED has superior sound quality

Answer: Dolby Atmos

4: LG OLED TV is safe for my eyes because

Answer: It has Eye Comfort Display Technology

5: LG OLED TV takes Gaming to the next level because

Answer: G-Sync Compatible

Amazon Sony Google TV Quiz 

 

Amazon Sony Google TV quiz offers you a chance to win an Amazon Pay balance of Rs 15,000. The Amazon Sony Google TV Quiz is promoting the X80AJ series which brings the latest Google TV interface to the Indian market. The new Google Android TV interface is much more streamlined than the older Android TV UI. 

Answer the 5 questions to participate in the Quiz and win prizes. 

1: What is the name of the newly introduced User Interface of X80AJ?
    Answer: Google TV

2: How many movies & TV episodes are available on X80AJ Google TV?
    Answer: 700,000+

3: Does X80AJ have access to Apple TV+ original content?
    Answer: Yes

4: X80AJ supports which of the following?
    Answer: Dolby Vision & Atmos

5: X80AJ supports which of the following?

Terms and Conditions

1. The lucky draw results for the quiz will be announced at the end of the contest period.
2. The winners will be informed by email or via SMS.
3. The winners must have their mobile number verified with Amazon.in in order to claim the prize.
4. All the information shared in the contest will be treated as per Amazon’s privacy policy.
5. Amazon can use your image or likeness for promotion if you participate.
6. Amazon reserves the right to change the terms and conditions or cancel the contest at any time. 

Leave a Reply